Blog

Wat zijn leuke babyshower cadeaus?

Is er iemand in jouw omgeving in verwachting van een baby, wat leuk! Meestal heeft iemand die in verwachting is twee keuzes. Dit kan zeker een moeilijke keuzen zijn, de keuze is namelijk of diegene wilt weten wat het geslacht is of het een verrassing wilt houden. Wat de keuze ook is, leuk is het sowieso! Maar jij als vriend, vriendin, vader of moeder van degene in verwachting zal natuurlijk wel een leuk cadeau moeten kopen, alleen wat is dan leuk?

Een leuk cadeau voor de babykamer

Als iemand ervoor kiest om toch het geslacht te weten van de baby, komt er meestal een gender reveal party. Hierbij wordt het geslacht van de baby bekend gemaakt via een leuk feestje waarbij vrienden en familie samenkomen. Als je dan weet wat het geslacht wordt van de aanstaande baby, kan jij een babyshower voor degene in verwachting en de baby, die nog in de buik zit, geven. Een babyshower is een feest waarbij vrienden en familie bij elkaar komen om te vieren dat diegene zwanger is. Alleen wat voor een cadeau is nou leuk voor de baby?

Stel de baby is een jongen, ga je je al snel heel erg focussen op blauw. Het is erg leuk om kleertjes te kopen voor een baby. Eerlijk is eerlijk, babykleding is te zoet om niet te kopen. Anders kun je eventueel een leuk speeltje kopen of een speen.

Er is ook heel erg veel leuke decoratie voor in de babykamer die je zou kunnen aanschaffen. Je kunt iets liefs kopen voor op een kastje, voor in het bedje zoals een knuffels of echte decoratie die de babykamer helemaal af zal maken. Kies dan voor de beste optie; een muursticker. Er zijn er heel erg veel, dit is overigens niet alleen leuk voor meisjes. Een muursticker jongenskamer is echt super zoet om te geven en zal voor degene in verachting heel leuk zijn.