Goedkope spellen

Top 5 goedkope (leuke) spellen

author
1 minuut, 53 tweedes Lees

Als je met vrienden of familie bent, is het altijd leuk om even een spelletje te doen. Hiermee kun je elkaar beter leren kennen en het vrolijkt de sfeer goed op. Spellen kunnen vrij duur worden. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Ook met goedkope spelletjes kun je veel plezier hebben. Hier zul je de top 5 goedkope en leuke kaartspellen vinden die je met jouw familie of vrienden kunt spelen.

1. Boonanza kaartspel

Boonanza is een leuk kaartspel dat gespeeld kan worden met 3 tot en met 5 spelers. De speelduur is ongeveer 45 minuten en het kan gespeeld worden vanaf 1- jaar. In dit spel draait alles om bonen. Het is de bedoeling om ze te verzamelen door te zaaien, oogsten en te verhandelen. Bepaalde hoeveelheden bonen geven je munten en het is de bedoeling om de meeste munten te hebben aan het einde van het spel.

2. Love letter kaartspel

Dit is een leuk kaartspel dat gespeeld kan worden met 2 tot en met 4 spelers. Doordat het ongeveer 20 minuten duurt, kan er snel een potje gespeeld worden wanneer je even moet wachten. De spelregels zijn makkelijk te begrijpen waardoor het gespeeld kan worden vanaf 10 jaar. Bij dit spel is het de bedoeling om een liefdesbrief van de prinses te krijgen. Dit probeer je te doen met de verschillende kaarten die je hebt.

3. Party animals kaartspel

Dit kaartspel is een grappig spel dat gespeeld kan worden met 3 tot en met 5 spelers. Dit spel is vooral leuk wanneer het met grotere groepen wordt gespeeld. Het spel duurt ongeveer 45 minuten en kan gespeeld worden vanaf 8 jaar. In dit spel is het de bedoeling om al jouw kaarten weg te spelen. Maar als je een kaart speelt die de tegenstander al heeft gebruikt, moet je het geluid van het dier op de kaart maken.

4. Beverbende kaartspel

Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot en met 6 spelers en duurt ongeveer 20 minuten. De minimale leeftijd is 6 jaar. Het is de bedoeling om zo laag mogelijke cijfers in de hand te hebben. Wie de minste punten heeft, heeft gewonnen.

5. Saboteur kaartspel

Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot en met 12 spelers en duurt 30 minuten. Het kan gespeeld worden vanaf 12 jaar. Dit is een leuk rollenspel. In deze webshop vind je allerlei goedkope en leuke spellen.

X