Wijnaccessoires

author
1 minuut, 57 tweedes Lees

Ben jij een echte wijnliefhebber? Blijf dan gauw verder lezen. Buiten het drinken van lekkere wijntjes om heb je ook leuke en stijlvolle accessoires voor bij jou in huis. Je herkent het vast wel je wilt bijvoorbeeld jouw lekkere rode wijn meenemen maar je bent bang dat deze onderweg breekt of je wilt je wijn koel houden maar voordat je aankomt is die alweer warm. Lees ook of je rode wijn in de koelkast moet bewaren! Je hebt heel veel handige gadgets die deze problemen oplossen! Wij laten jou in dit artikelen een paar van die gadgets zien.

Een houten wijnkist

Je hebt deze in vele soorten maten en kleuren, er zit voor ieder wel wat leuks bij. Het is handig om je wijn in te bewaren maar ook leuk voor een wijncadeau. Je kan de wijn in het wijnkistje leggen en dit opvullen met leuke versieringen, ideaal dus! Buiten dit om staat het ook nog eens leuk en opgeruimd in je huis.

Wijnkoeler 

Deze kan natuurlijk niet ontbreken omdat dit bij velen een groot probleem is. Je wilt een lekkere wijn meenemen voor op het strand maar zodra je aankomt is de wijn al niet meer te drinken door de temperatuur die die gekregen heeft. Een wijnkoeler lost dit probleem in 1x op en er zijn vele soorten wijnkoelers. De wijnkoeler is een koelelement die je in de vriezer bewaard, zodra je op stap gaat haal je deze uit de vriezer en zet je de wijn erin. Handig toch!

Wijnstopper

Dit accessoires is zeker erg handig en bruikbaar. Je hebt het vast wel eens gehad, je neemt een heerlijke wijn mee maar die heeft een kurk. Je voelt de bui al hangen, deze fles moet in 1x op want anders wordt het weggooien. Dit is natuurlijk hartstikke zonde! Het gebruik van de wijnstopper lost dit probleem op en is zeer simpel. Zo kan jij jouw wijn weer bewaren ook als die een kurk heeft!

Wijnrek

Ben jij een echte wijnliefhebber en heb je ook veel wijn in huis? Dan is dit een handig accessoires voor jou! Wijnrekken zien er erg stylisch uit en zijn ook nog eens erg handig. Je kan hier al je wijn in kwijt er het iet er ook nog eens leuk uit. Het is geordend en je weet precies welke wijnen jij in huis hebt.

Gerelateerde Blogs

X