Blog

Top 5 goedkope relatiegeschenken

Graag een nieuwtje of een wijziging doorgeven aan je klanten? Dit kan met kleine goedkope relatiegeschenken. We hebben een top 10 vol met grappige, leuke, nuttige relatiegeschenken gemaakt die het goedkoopst zijn op de grote markt van relatiegeschenken. De top drie behandelen we graag even uitgebreid terwijl dit de plekken vijf en vier goedkoopste relatiegeschenken zijn:

5 –  FEWEK webcam blocker. Een leuk alternatief voor de pleister of plakband om de webcam te verbergen.

4 – APLIX muispad kalender. Altijd, letterlijk en figuurlijk, de kalender bij de hand met een handig muismat.

3. Kabelhouder

We willen niet de goedkoopste relatiegeschenken benoemen door een paprclip te kiezen. Met een kabelhouder heb je niet alleen een goedkoop relatiegeschenk maar ook nog eens een erg nuttig relatiegeschenk. Met een vanaf prijs vanaf €0.09 is dit een erg leuk relatiegeschenk om te geven. Graag zien? Bekijk de CableStore kabelhouder op de website van Giftsdirect vol met relatiegeschenken.

2. Scherm schoonmaker

Nog z’n goedkoop maar zeer nuttig cadeau die zeer vaak van pas komt. Net lekker patat gegeten en vervolgens met de vette vingers op de telefoon. Met de scherm schoonmaker kun je het scherm gemakkelijk weer schoonmaken. Doordat je het aan de sleutelbos kunt hangen is het ook altijd binnen handbereik. Verkrijgbaar in vier verschillende kleur een van de goedkoopste relatiegeschenken. Vanaf €0.09,- kun je deze handige schermschoonmaker al bestellen. Met een bedrukking erop zeer nuttig in gebruik en voor je marketingdoeleinden.

3. Het goedkoopste relatiegeschenk

Nu verwacht je vast dat we het goedkoopste relatiegeschenk gaan benoemen. Helaas hebben we dan een anticlimax. Er zijn namelijk heel veel goedkope relatiegeschenken waar zelf allemaal nog prijsafspraken over gemaakt kunnen worden. Daarnaast ligt het ook aan de verwachting. Moet het snel geleverd worden? Hoeveel moet je er hebben? Moet het bedrukt worden? Moet het geëxporteerd worden? Allemaal vragen die beantwoord moet worden voordat je op basis hiervan het goedkoopste relatiegeschenk kunt benoemen. Je kunt je echter vasthouden aan de prijzen van nummer twee en drie: €0.09,-. Hoeveel goedkoper wil je een relatiegeschenk eigenlijk nog hebben?