De leukste kerstverlichting om cadeau te geven

author
2 minuuts, 5 tweedes Lees

Is er binnenkort iemand in jouw omgeving jarig? Of ben je alvast op zoek naar cadeau-ideeën voor tijdens de feestdagen? Waarschijnlijk had je hier nog niet aan gedacht: kerstverlichting. Een leuk én nuttig cadeau en perfect om te ontvangen in de maanden voordat de kerstgekte echt losbarst. In deze blog zetten we drie soorten kerstverlichting voor je op een rij waarmee je iedereen blij kunt maken.

  1. Lichtgordijn

Een lichtgordijn bestaat uit één horizontaal snoer waaraan diverse verticale snoeren bevestigd zijn. Op al deze verticale snoeren, die even lang zijn, zijn kerstlampjes gemonteerd. Dit soort verlichting is perfect voor het verlichten van wanden, gevels, ramen en deuren, zowel binnen als buiten. Er wordt een sfeervol lichteffect mee gecreëerd en ieder huis krijgt hiermee direct een winterse uitstraling in de donkere decembermaanden. Perfecte verlichting voor tijdens de kerst dus! Bijkomend voordeel: veel mensen hebben nog geen lichtgordijn in huis, zodat je hiermee een origineel én leuk cadeau kunt geven.

  1. Slimme Twinkly kerstverlichting

Kerstboomverlichting heeft iedereen waarschijnlijk al in huis, maar Twinkly kerstverlichting? Dat is voor veel mensen echt iets nieuws! Deze slimme kerstlampjes zet je aan of uit en kun je dimmen met een app op je telefoon of tablet. Zo kun je vanaf de bank de lampjes in je kerstboom besturen.

Met Twinkly kerstverlichting kun je alleen nog véél meer. Hang de lampjes in de boom, scan ze met je telefoon en vervolgens kun je ieder lampje apart personaliseren. Er zijn miljoenen lichtkleuren waar je uit kunt kiezen om te zorgen dat het licht altijd bij het moment past. Ook kun je zelf lichteffecten uitkiezen, animaties maken en zorgen dat het licht helemaal naar jouw smaak is. Dit is dus niet alleen handige kerstverlichting voor tijdens de feestdagen, maar ook een interessante gadget! Let op: dit is wel een cadeau in een hoger prijssegment.

  1. Kersthuisje

Ga je een cadeautje kopen voor een echte kerstfan? Dan zijn kersthuisjes misschien wel een goed idee. De huisjes zijn allemaal voorzien van een eigen thema en beelden een winters tafereel uit. Geef dit cadeau aan iemand die al wat kersthuisjes in bezit heeft om diens verzameling uit te breiden of zorg hiermee dat iemand een start kan maken met het creëren van een eigen kerstdorp. Kersthuisjes zijn vaak voorzien van led verlichting en zijn dus een sfeervolle toevoeging aan ieder huis in de kerstperiode.

Kerstverlichting is dus beschikbaar in allerlei vormen en maten en een perfect én uniek cadeau voor in de maanden voorafgaand aan de kerst.

 

Gerelateerde Blogs

X